En het woord massage van stoelmassage geeft eigenlijk een verkeerd beeld van wat het eigenlijk is. Want het merendeel is shiatsu en dat werkt met drukpunten.

Voor de massage kunt u komen in makkelijk zittende kleding. U neemt plaats op de massage stoel waarbij uw hoofd rust op een kussen. U ontspant zich en u geeft zich over aan de massage en zult zich ontspannen omdat u dan uit uw hoofd bent. Op het einde van de massage wordt wordt u weer terug gebracht in het hier en nu.

Tijdens de massage zorg ik voor een rustige omgeving en ontspannen omgeving. Ik heb meestal een muziekje op de achtergrond. Desgewenst kunt u uw eigen cd meenemen. Maar als liever de stilte wilt kan dat ook; ik houdt rekening met wat u prettig vind. De stoelmassage worden bij mij thuis gegeven in een speciale ruimte.

De gebruikte technieken komen uit de shiatsu, klassieke massage en haptonomie.

De standaard massage duurt ongeveer 20 minuten. Ook kunnen bepaalde gebieden extra aandacht krijgen hierdoor duurt de behandeling langer. Bijvoorbeeld nek, schouders of de rug. Ook maak ik gebruik van een massagedoekje; dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel en de spieren worden heerlijk verwarmd. Dit geeft hetzelfde gevoel als een massage met olie op de blote huid.

Contra indicaties; zwangeren en mensen met gezondheidsproblemen. Het beste is om dat even met mij te overleggen en kan ik de behandeling eventueel aanpassen.